Feestweek is begonnen!

Zaterdag 17 april, 13:10 Even snel een berichtje! Heb afgelopen vrijdag m'n laatste lesdag hier gehad! Wel een beetje jammer, maar gelukkig blijf ik hier nog een weekje. De feestweek is ondertussen begonnen, dus alle mensen in heel costa rica komen naar het strand om vakantie te vieren. Het is hier dus wat drukker dan normaal! Maar opzich wel gezellig natuurlijk! Verder zijn hier vanaf donderdag stierengevechten, maar het is wel wat anders dan in spanje of frankrijk. Hier zit iemand op de stier en die moet er dan zo lang mogelijk op blijven zitten. Verder staan er allemaal tico's (costa-ricaanse jongens) in de arena die een beetje heen en weer springen en rennen en proberen niet gepakt te worden door de stier...het klinkt gevaarlijker dan het is want er zijn zoveel mensen in de ring dat het voor de stier eigenlijk te veel is en hij dus vaak gewoon stil blijft staan. Maar toch, het blijft een stier! Verder zijn er dan kraampjes met eten, drinken, en natuurlijk muziek, wat erg gezellig is! Dus het is eigenlijk wel extra leuk dat ik hier nu in deze speciale week ben. Verder ben ik nu met 4 andere mensen een tripje aan het regelen naar een plaatsje hier niet heel ver vandaan, waar we morgen heen willen gaan. Dan gaan 3 van de 5 verder reizen en ik ga dan met nog iemand terug naar Samara, want volgende week zondag vertrek ik dan met de bus weer naar Heredia. (De reis is ondertussen bevestigd, dus morgen vertrekken we met z'n 5en om half 10 naar Montezuma!!) Goed, als het goed is heb ik straks m'n eerste surfles (I know, schandalig aangezien ik hier vandaag al 2 weken ben..) en gaan nu wat eten! Als ik terug ben uit Montezuma zal ik nog wel weer wat schrijven, maar voor nu is dit 't! Oh, en iedereen natuurlijk weer bedankt voor de reacties, is leuk om ook wat te horen uit nederland! Xxx

Harriet

Ola, mi corazon,
Nou, ik heb het even bekeken in de Costa Rica gids die je hier had achtergelaten maar dat is niet slecht, dat Montezuma. Watervallen die in de oceaan storten, de meest romantische restaurantjes in verborgen lagune's... nou Brad Pitt nog tegenkomen, of wie speelde er ook weer in die eilandfilm!? In elk geval, het klinkt goed allemaal. Goed idee om toch wat meer van het land te zien dan alleen Samara playa en Heredia. Ben benieuwd naar je surfervaring want Cas en wij dachten dat je dat zeil never nooit omhoog zou kunnen krijgen! Maar..misschien betreft het hier boardsurfen in de branding maar...wij willen graag ook daarvan graag wat beeldmateriaal deze kant op krijgen! Ook in Montezuma je toestel meenemen want de natuur moet daar ook echt prachtig zijn. O.k. kuki, geniet en tot mails.

tante El uit datsyleL

Lieverd wat komen er een leuke berichten uit Costa Rica, ach een kakkerlak meer of minder daar draai jij je hand niet meer voor om. En dan die door jou beschreven spin, hier heb je daar niet zo'n duidelijk zicht op daar zijn ze te klein voor.............. Ja geintje Myla, je bent GEWELDIG om de manier waarop je het aan[pakt. Verder hoop ik dat het een heerlijke feestweek voor je wordt en dat het surfavontuur ook lukt. Lijkt me echt geweldig als je dat beheerst. Ik sta op punt om naar de Haarl.meer te gaan. M'n petekind wordt 15 jaar dus we gaan een feestje bouwen. Het weer komt hier wellicht overeen met het weer bij jullie. Zomerse temperaturen, korte broeken, open auto's, het wordt hier een goed paasweekend. Dag Myla geniet zoveel je kunt, veel liefs, uch uch.