Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Myla

Harriët

Hallo CostaRicanjer!

Vannacht om half een kwam het smsje binnen dat je veilig in San Jose geland was. Na veertien vlieguren en een nog langere reistijd is je avontuur begonnen. Ben benieuwd hoe de eerste nacht bij je gastgezin was en vandaag ( of is dat morgen voor jou?) volgt dan de busreis to the beach! Nu ben ik lekker de eerste en ga kijken wanner jij de tijd hebt gevonden om dit te lezen.
Pura Vida! Xmams.

Tante Riet

en dan ben ik lekker de tweede. Hoorde dat je veilig was aangekomen na een 'lange reis". Dat is nog eens anders dan een reisje naar Salamanca... maar met al jouw ervaring gaat het vast en zeker allemaal goed en wellicht een voorproefje voor jouw internationale toekomst...... Spannend, maar geniet ervan en wij zullen je volgen.......LIefs, Tante Riet (en Ome Ed natuurlijk)

Tante Cato

Wel potverdorie, is Tante Riet me net voor! Ik had het al eerder geprobeerd, maar door mijn ongeduld lukte dat niet direct. Toen ik vanmiddag tante Riet aan de telefoon had kreeg ik te horen hoe het wel precies moest en daar is ze dan! Nummer drie ben ik tenslotte al mijn hele leven dus dat past wel bij mij...
Gelukkig hoorde ik gisteravond dat je goed was aangekomen. Te laat naar mijn gevoel, want ik had natuurlijk de hele dag al in de zenuwen gezeten.
Wel ben je inmiddels een ervaren reizigster, maar buiten Europa is misschien toch weer even anders. Het reizen duurt in ieder geval langer! We zijn heel erg nieuwsgierig naar je avonturen en hebben meer dan het volste vertrouwen dat je er weer wat geweldigs van maakt. We hopen straks allerlei leuke verhalen van je te horen. We wachten het maar rustig af, want ik kan begrijpen dat je wel last zullen hebben van een flinke Yetlag. Je snapt wat ik bedoel, toch?
We proberen vanuit Frankrijk en Nederland een beetje met je mee te kunnen reizen en dus ook mee te genieten. Maar eerst maar hopen dat je een leuk logeeradres hebt en leuke medecursisten.
Heb je je short en schoenen al aan?
Afijn, we wachten af. Dikke knuffels vanuit Panjas van ome Gerard en tante Cato.

familie Juffermans

Ha Myla,

Hier nummer vier; voor ons is dat best vrij vlot toch?
We zijn blij dat je goed bent overgekomen en willen je graag op je reis volgen. We kijken uit naar je eerste reisverhaal.
Veel succes en lieve groetjes. De Juffermansjes.

tante El uit datsyleL

Wouw wat een leuke berichten. En dan dat uitzicht zoals je het beschrijft, ik hoor de zee en ik grijp naar de zonnebrandcreme. Ik vind het heel leuk om met je mee te reizen, lieve groeten van El uit datsyleL.

Harriët

Oké, en dat noemen we dus school! Kleurige hangmatten onder schaduwrijke veranda's, een bar? trossen bananen tussen andere exotische bloemen, wijds strand, gezellige dolfijnen op de muur. Is dat de school en betekent dat dat er ook dolfijnen voor de kust zwemmen? Mooie foto's schat (er gaan er wel een paar in mijn archief), alleen de fietsen tegen de boom waren wat wazig. Maar ik begreep dat jullie dat ook zijn als je erop zit, gewoon van de hitte. Het zou wel leuk zijn als je ze ook hierop kunt zetten maar dat komt nog wel denk ik. Wilde in elk geval laten weten dat ze hier goed zijn aangekomen via Cas. Ciao bella.

Tante Riet

Hai Myla,
Jij geniet met volle teugen, denk ik en hebt alleen maar tijd om te genieten.... Niet eens tijd om wat op je weblog te zetten,wat een goed teken. Was het leuk in het backpackersoord? en kom je nu ook surfen aan de Atlantiche Kust of ga je alleen nog maar voor golven van de echte oceaan????
Hier is Pasen inmiddels voorbij, met redelijk weer maar geen Nederlands weer met alle records van deze en vorige eeuw. Je had dus helemaal niet naar de tropen hoeven reizen voor zon!!!
En jouw feestweek zit er ook op, want volgens planning moet jij nu de komende weken ook nog wat gaan werken...
Geniet en werk ze en de verhalen horen we later wel.
Liefs uit Frankrijk
Tante Riet en Oom Ed natuurlijk ook.